Χωριάτικο λουκάνικο με πληγούρι

Πλιγούρι μαγειρεμένο με χωριάτικο νόστιμο λουκάνικο

 1 λουκάνικο χωριάτικο πέταλο,αν δε βρείτε τέτοια μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ότι σας αρέσει.
1 καρώτο,μια κούπα πλιγούρι,ελαιόλαδο,αλάτι,πιπέρι κόκκινο και μαύρο,ένα σφηνάκι ούζο η άσπρο κρασί,1,5 κούπα νερό η όσο να σκεπαστεί ελαφρά το πλιγούρι.


 Κόβετε το λουκάνικο σε κομμάτια  και το  βάζετε μέσα στην κατσαρόλα με λίγο ελαιόλαδο γιατί θα βγάλει τα λίπη του και το τσιγαρίζετε ελαφρά.
Καθαρίζετε το καρώτο και το τρίβετε στον τρίφτη.
Το ρίχνετε κι αυτό και συνεχίζετε να το τσιγαρίζετε σε χαμηλή φωτιά.
Ρίχνετε το πλιγούρι και αφού κι αυτό το ανακατέψτε με τα άλλα υλικά τα σβήνετε με το ούζο η το κρασί,ότι εσάς σας αρέσει.
Βάζετε τριμμένη ντομάτα η ντοματάκι όχι όμως πολύ περισσότερο του πάει το κόκκινο πιπέρι σαν γεύση..
Ρίχνετε το νερό το αλάτι και το κόκκινο  και μαύρο πιπέρι


Είναι ένα πολύ εύκολο και νόστιμο πιάτο μια λύση της τελευταίας στιγμής ίσως λίγο βαρύ για την εποχή αλλά τόσο νόστιμο που αξίζει να το δοκιμάσετε..
Μια ωραία σαλάτα της προτίμησης σας και μια μπύρα θα το συμπληρώσουν πολύ όμορφα
                                                          ΚΑΛΗ ΟΡΕΞΗ!!!!!!

Συνολικές προβολές σελίδας