3 Χρόνια....

 Κι όμως πέρασαν 3 ολόκληρα χρόνια από τότε που τα αρώματα και γεύσεις μπήκαν στον χώρο των μπλογκερς,τον μαγικό ,φιλόξενο και ευχάριστο αυτό κόσμο.με τα φιλόξενα και ευγενικά άτομα που δε σε ξέρουν ,δεν τα ξέρεις κι όμως νιώθεις τόσο κοντά και τόσο μακριά τους ταυτόχρονα.
 Τον τελευταίο καιρό το μπλογκ παρουσιάζει μια εικόνα εγκατάλειψης,διάφορα γεγονότα ,άλλα σοβαρά και άλλα λιγότερο σοβαρά δε με αφήνουν να κάνω αναρτήσεις τόσο συχνά πια.
Όμως ΠΑΝΤΑ σας σκέφτομαι με αγάπη και είναι αρκετές οι φορές που την κάνω τη βόλτα μου από τα μπλογκοσπιτακια σας άσχετα αν δεν σχολιάζω.
Αρκετό επίσης χρόνο μου τρώει η ομάδα των αρωμάτων και γεύσεων στο φεις μπουκ καθώς και η σελίδα με το ίδιο όνομα
Θα ήθελα όμως να σας ευχαριστήσω από καρδιάς για άλλη μια φορά για την υποδοχή που μου κάνατε 3 χρόνια πριν ,για την τόσο ζεστή αγκαλιά που ανοίξατε και αφού σας ευφρανω οπτικά με αυτό το όμορφο μπουκέτο ,σας γλυκάνω μ αυτή την υπέροχη τούρτα που είναι όντως πεντανοστιμη ,θα σας χαρίσω και αρκετό άρωμα που είναι και το αγαπημένο μου ,αυτό της γαρδένια.
Θα ήθελα επίσης να σας πω,να μην ξεχνάτε να έρχεστε σε επαφή με τα αγαπημένα σας άτομα,γιατί ποτέ δε θα τους έχουμε όλους,χαρείτε τους όσο είναι κοντά σας,
Σας αφήνω με ενα σχολιο που κάνω παντα,καλο ξημερωμα με ομορφα ονειρα.........

Συνολικές προβολές σελίδας